SVENSKA SMÖRGÅSAR ALLT FETARE

Ja precis så löd en notisrubrik i den lokala blaskan i morse. Efter att ha läst igenom vad det handlade om så skulle rubriken snarare ha varit:

SVENSKA SMÖRGÅSAR ALLT NYTTIGARE!

För det visar sig att att de svenskar som använder lättmargarin på sina smörgåsar har sjunkit från 49% till 38%!

Inte nog med det, de svenskar som smörjer Bregott på sina smörgåsar har ökat från 17% till 29%!!

Kan det verkligen vara så att det svenska folket så sakteliga börjar förstå att man inte skall bre gifter och kemikalier på sina smörgåsar när det finns betydligt nyttigare och naturligare alternativ att ha på morgonmackan?

Vi som fattat detta redan applåderar denna nyhet samtidigt som vi gnisslar tänder över den idiotiska rubriksättningen.

Kommentarer
Postat av: Johannes

Man ska ha smör på mackan

Då använder man mindre mängd än om man använder Lätta o sån skit

Svenska rubriksättare blir allt dummare...

2009-03-11 @ 10:34:04
Postat av: H C Barregren

Det finns hopp!

2009-03-11 @ 11:02:39
URL: http://blogg.bums.nu
Postat av: Johanna

är det kära Ljusnan du skriver om? isf så kan man ju inte anklaga dom på tok för hårt för deras rubriksättningar.

2009-03-12 @ 00:23:31
URL: http://lidicrous.blogg.se/
Postat av: Calle

Kingen:

Svenska rubriksättare blir nog dummare för dom äter för mycket Lätta.



H C Barregren:

Ja det det verkar inte bättre :)



Johanna:

Jamen naturligtvis är det Ljusnan och jag har inget större förtroende varken deras rubriksättare eller journalister.

2009-03-12 @ 08:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0