Trams!

Undertecknad har idag på ett ganska bryskt sätt  blivit informerad om att den kvalitativa nivån på texter och tankar i denna blogg på intet sätt står i relation till min fysiska ålder utan håller en pueril nivå och mest består av trams!

Efter moget övervägande och mycket huvudbry kommer undertecknad att negligera denna kritik och även i fortsättningen enligt bästa förmåga förmedla ironi, sanningar, osanningar, kåserier och ymsehanna på det sätt och med det språk som känns mest naturligt att använda.

Om sedan undertecknads tankar, funderingar och kåserier av vissa anses puerila tänker undertecknad i nuläget inte ta hänsyn till detta. 


I may grow older, but I will never grow up.

/undertecknad

Kommentarer
Postat av: Anna H

Det gör du alldeles rätt i. Man ska aldrig låta sura bittra klimakteriekossor bestämma över vad man ska skriva i en blogg. Förstår man inte vad en blogg är ska man inte läsa den heller. Lycka till däruppe i Hälsingland.

2008-11-21 @ 19:04:00
Postat av: Maran Marie

Mä! Ja ä nog för pueril för att ens veta va pueril är ja!

Ev. kritiker bör nog kolla runt på kvalitén på andra bloggar innan dom uttalar sig hähähä!

Och det där med att ålder ska styra hur man beter sig har jag hört till leda ända sen jag slutade grundskolan och det fullständigt SPYR jag på! Oavsett om det gäller hur man klär se, vem man hångler mä, hur myche man flesser eller hur myche jåll man språker!



Poss å Kram till er alla på Målda, 2- och 4-bennta. Ser fram mot bollarna ;)

2008-11-21 @ 19:28:44
Postat av: H C Barregren

Någon är avundsjuk, det märks ju lång väg!

2009-02-20 @ 15:30:51
URL: http://blogg.bums.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0