I en annan värld

Jag har haft en otroligt märklig natt.
Jag har varit i en annan värld, mitt medvetande har kännts flytand, knappt medveten om min omgivning. Jaget har inte varit lokaliserat till huvudet och hjärnan som det brukar vara utan jaget har uppfyllt hela min "kropp" och det är en otroligt konstig upplevelse. Jag skriver "kropp" med citationstecken eftersom "kroppen" har kännts svårdefinierad. Rund, mjuk, glidande och nästan konturlös, definitivt inte min egen håriga och muskulösa, hmmm nåja, kropp.

Man skulle kunna tro att jag har haft en utomkroppslig upplevelse men jag har bara haft en rejält djävla hög feber. Det var säkert 20 år sedan jag hade en sådan febertopp och det är nog 35 - 40 år sedan jag hade dom där känslorna. Men jag kommer ihåg från det jag var barn och hade feber, jag hade exakt samma känsla då. Skillnaden är att nu kan jag sätta ord på den där märkliga känslan.

Det enda som fattas nu är att någon förklarar för mig vad det betyder, vad det är jag känner när jag ligger i fosterställning och ömsom svettas ömsom fryser.

För alla oroliga läsare där ute kan jag meddela att jag är piggare nu, bara snuvig och lite hosta. Men det är eländigt nog för en karl!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0