Mer Blodtrycksförhöjare

Jag skrev om Uri Geller häromdagen och kallade honom för charlatan och det är just vad han är. Definitionen på charlatan är ungefär följande: En person som för egen vinnings skull utger sig för att vara något som man inte är. Man försöker tillägna sig ett högre värde än man egentligen har. Det är också en ganska bra definition på en person som inte har en gynnsam påverkan på mitt blodtryck.

Här nedan kommer några tankar och citat från en annan person, charlatan eller inte tänker jag inte säga något om ännu.

-Ju mer kärleksfull du är, desto mer intelligent blir du. För när du är i kärlekens energi kan du växa som människa.

-Om man inte känner sig värdefull så ger man även bort mycket av sin kraft till andra… Därför behöver vi lära oss att tycka om och älska oss själva. Öva oss på självkärlek genom att göra saker som är bra, positiva och uppbyggande för oss själva. Säga vänliga, varma saker till sig själv. Vara lite mer uppskattande för den man är.

-Vad människor tycker om dig är inte din angelägenhet. Det är en reflektion av dem. Släpp taget om det och andras åsikter. Låt dem inte styra dig längre. Lev det som du är, din sanning.

Jamen det här låter väl trevligt och bra? Vilken kan det vara som har kommit med sådana visdomsord, kan det vara Jesus, eller kanske Buddha?

Nej orden kommer från en Shaman i Sioux-Salish Tribes. Vi pratar alltså om Nordamerikanska indianstammar. Shamanen heter Kiesha Crowther och hon går även under sitt indiannamn "Little Grandmother", eftersom hon är indian på sin mors sida.; åtminstone var hennes mor fullblodsindian, av de två helt olika stammarna Sioux (som f.ö. är ett samlingsbegrepp) och Salish.
Efter att ha blivit undervisad av sina anmödrar - även de avlidna, förstår man via hennes biografi - liksom av djur stjärnfolk, stenfolk, och naturligtvis moder Jord, så blev hon vid 30 åra ålder initierad som shaman av en av stammens äldste, Fallande Fjädrar, i Flatheadreservatet i Montana. Hon fick då reda på att hennes uppgift var att bli shaman och Wisdom Keeper of the Tribe of Many Colors - en av tolv visdomens väktare.

Okay, här börjar jag dra öronen åt mig, undervisad av stjärnfolk, stenfolk och Moder Jord hereself?
Sedan spårar det ut ännu mer. Det visar sig nämligen att mycket av Little Grandmothers visdom kommer från Stjärnvalerserna som levde sida vid sida med människor för länge sedan. Platsen dessa kärleksfulla varelser evde på var Atlantis. Denna kontinent gick som alla vet under när jordens poler bytte plats, isarna smälte och det blev en stor översvämming. Några som visste vad som var på gång lyckades dock fly från Atlantis och tog med sig flera heliga kristaller.

Nu finns det en människa som profetiorna talar om, som samlar dessa kristaller och återbördar dem till strategiska punkter på jordens yta. När alla kristaller är på plats, så kommer nästa skifte att inträffa - som inte bara kommer att flytta polerna, kan man förstå, utan även skifta människors sinnen. Little Grandmother åker runt jorden och gräven ner kristaller på olika platser. I fjol var hon i Sverige och undervisade, grävde ner kristaller och håvade in pengar.

Okay, nu har mitt blodtryck stigit till farliga nivåer. Men jag är inte den enda som är förbannad. Stamäldsten i Salish, Fallande Fjädern har aldrig hört talas om Little Grandmother och hon är enligt De Älder i stammen absolut ingen Shaman. Flera andra grupper av indianer i USA fördömmer Little Grandmother för att utnyttja deras livsåskådning och förvränga den. Till råga på allt har hon inte ett spår av indianblod i sina ådror.

Little Grandmother är en charlatan av den värsta sorten!

Nu börjar detta inlägg bli alldeles för långt, men jag måste bara få avsluta med att länka till Illuminate.ifokus. En underbar site full av New Age, konspirationsteoretiker, vanliga knäppgökar och annat löst folk.

Orkar ni, så ta er tid och läs igenom kommentarerna. Idel lovord, hurrarop och nästan gråtmilda kommentarer om hur full av kärlek och sanning Little Grandmother är. Ända ner till kommentar #83 ungefär. Där kommer avslöjandet om att hon är en bluff. Alla blir chockade och kan inte tro att det är sant. På något sätt kommer vissa ändå fram till att, även om hon är en bluff så tror dom på henne! "Det finns ingen lögn i hennes ögon" (kräks lite i munnen) Detta mina vänner är en form av Tro, och det kan vi prata om någon annan gång.

Här kommer länken, håll till godo. och glöm inte att tänka kritiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0