Sömnproblem?

Har du sömnproblem och vill ha ett riktigt starkt sömnmedel så har jag ett mycket bra tips. Lyssna här bara.

Först så handlar du upp dig på en flaska Coffea Alfaplex (D6). Detta är alltså ett mycket populärt homeopatiskt sömnmedel. D6 talar om för oss att det aktiva ämnet (koffein i detta fall) är utspätt 1: 1 000 000. Alltså 1 cl aktivt ämne utblandat med EN MILJON cl destillerat vatten. En miljon cl är 10 000 liter.

Men D-spädningar är för mesar, vill man ha ett riktigt starkt sömnmedel skall man ha C-spädning. Skillnaden är att en D-spädning är 1:10 medan en C-spädning är 1:100 och som alla vet är ju homeopatiska mediciner starkare ju mer utspätt det är.

Så därför skall vi nu göra några C-spädningar med den inom homeopatin verifierade och allmänt använda Korsakoff Metoden.

Då tar du alltså en flaska som rymmer 1 liter, droppar i en cl av Coffea Alfaplex. Sedan fyller du upp flaskan med destillerat vatten. Nu kommer vi till det magiska. Nu skall du slå flaskan med vatten mot handflatan 40 till 100 gånger. På detta sätt så överförst all kraft från koffeinet till vattnet. När du gjort detta så häller du ut allt medicin i slasken.

Den fukt och lilla mängd vatten som finns kvar i flaskan håller fortfarande minnet från koffeinet, så vad du gör nu är att fylla upp flaskan en gång till med destillerat vatten och upprepar förfarandet med att slå flaskan mot handflatan 40 till 100 ggr.

Upprepa igen. Häll ut medicinen och fyll på med nytt vatten, skaka och häll ut. Ju fler gånger du upprepar detta desto starkare sömnmedel får du. Jag rekomenderar inte att du upprepar detta mer än tolv gånger. Du vill ju inte riskera att överdosera sömnmedelet.

Någon som inte tror på homeopati kanske skulle säga att du enbart har sköljt en flaska upprepade gånger. Men du VET ju att du har tillverkat ett mycket potent sömnmedel! Eller hur?

Och kom ihåg! Homeopati är inte vanlig Medicin. Det är inte ens Örtmedicin eller Naturmedicin. Kraften i homeopatiska mediciner kommer från vattnets minne av det aktiva ämnet, alltså det ämne som inte finns kvar i "medicinen".


Kommentarer
Postat av: Håkan

Men blir inte alla bakterierna i reningsverket trötta då?

2011-07-13 @ 23:35:57
URL: http://kemimannen.wordpress.com/
Postat av: Nlohh

2011-07-13 @ 23:54:10
Postat av: Bloggaren

Ajdå, tänkte inte på det. Och hur är det med vattnet jag använder? Tänk om någon annan har gjort någon annan medicin som hamnat i reningsverket och sedan hos mig? Vatten med minne är en bitch!

2011-07-13 @ 23:58:10
Postat av: Tina

Spelar det någon roll vilken handflata man slår flaskan i?

Tänk om man tar fel hand så sitter man där helt plötsligt med en hel flaska uppåttjack istället :-/

2011-07-16 @ 23:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0