Motörhead

Med underrubriken Born To Raise Hell!

Så!
Då är man hemkommen från en välbehövlig semester/smekmånadsresa. Även om vi bor i paradiset så är det skönt att komma bort från alla måsten som alltid hänger med när man är hemma.

Det är tur att vi har Emma som tar hand om gård och husdjur medan vi är borta. Hon har på det bästa sett skött om våra fyrbenta vänner. Allt från att mata hundar till att tagit omhand om russet som passade på att få fång medan vi var på semester.

Någonting som har känts lite tråkigt med att ha varit borta i 2 veckor är att vi har missat dessa två veckor i kattungarnas uppväxt. Jag kan lova att det har hänt en del med dom. När vi åkte var dom 6 veckor och nu är dom alltså 8 veckor.

Emma har lite kryptiskt sagt att dom "röjer runt i erat sovrum".

När vi kom hem kunde vi konstatera att detta var en ganska grov underdrift! En kvalificerad gissning hade varit att rummet bebotts av ett rockband i ett par veckor.

Blomkrukor var välta, blommor söndertuggna, tapeterna hängde i strimlor, hustruns kavaj som hänge på en stol var sönderklöst osv.

Det tog nästan en hel dag att skrapa ihop resterna av vårat fina sovrum. Men hallå, vem kan vara arg på tre underbart söta kattungar?

On drums, the cool cat Teo!On base, the great rocker Zeke!And finally on guitar, with someting suspicius white on his nose, Hobbe!Born To Raise Hell!

Kommentarer
Postat av: "Lemmy"

Intet är fullbordat förrens man slängt ut tv:n genom fönstret:D

2009-07-21 @ 17:24:54
URL: http://www.tommaintet.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Å de där var ju inte nå söta! :) Synd bara att kattungar ska vara såna huliganer, ibland önskar man att de kunde nöja sig med att bo i stallet.

2009-07-21 @ 18:03:19
Postat av: "Lemmy"

Glömde det viktigaste att säga att kattungarna är sååå söta.

2009-07-21 @ 19:15:31
URL: http://www.tommaintet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0